Preokret

By | November 7, 2011 | 0 Comments

Pre nedelju dana  najavio sam koalilciju Čeda, Drašković i Ljajić. Na prvi pogled, nešto novo, politički utemeljeno i osvežavajuće.

Ali, izgleda da Ljajić još nije presekao, femka se izmedju rasplamsalih Regiona, uvek bogate udovice DS-a, ali i ovaj flert sa Čedom nije prošao nezapaženo, tj. nije naivan potez iskusnog šmekera! Šacuje on i odmerava, biće mesta siguran sam. Da ne zvučim kao hejter, ali baš sam bacio oko na njegov manevar, oću i ja nešto da naučim!

Vratimo se temi, lepo zvuči preokret, stvarno onako super podgrejana priča za nov izlazak na izbore!

Samo meni nije jasno kako mogu dva autoritarna politička lidera koji nemaju čak ni zamenike u svojim partijama …  tj da li znate ko je zamenik Čede Jovanovića, a kamoli Vuka Draškovića … u trenutku ovog kuckanja ja iskreno ne znam, ako znate onda čitajte Preokret, al ako ne znate,  … hm .. baš me zanima da li ima negde gde može da se pročita taj preokret…

Kako god, Tadić ih je tako lepo otkačio, da mi je bilo milo em drago. Jer u Srbiji politička utakmica izgleda kao utakmica autogolova. Prvo jedni sebi daju gol, pa onda ovi drugi daju sebi gol. Na kraju se prebroji rezultat, i pobedi onaj sa manje primljenih golova.

Uh, oću bre, što bi rekao onaj DS-ovac sa Čubure ekonomski program!

Prvi gol su Čeda i Vuk sami sebi sebi dali,  sada je Tadić na potezu, možda i ništa ne odigra poput Voje pa ne primi gol, videćemo, medijski prostor je odavno zakupljen pa siguran sam da će biti puno autogolova!

Ajde ako ima neko link do ovog dokumenta za download, neka postavi u komentarima, jer možda i ne treba biti toliko strog, onaj Vuk svakih deset godina ume da predvidi istinu!

Categories: Dnevna politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*