Venčanje poznatih političara i novinarki

By | September 21, 2012 | 0 Comments

Poslednjih godina se u našoj zemlji sve češće sklapaju brakovi između političara i novinarki. I dok je u Francuskoj venčanje  predsednika i njegove izabranice, koja se bavi novinarstvom, naišlo na brojne osude i negativne komentare, kod nas se na ovaj tip venčanja gleda jako pozitivno. Jedino važno je ljubav, a u prilog tome govori i činjenica da većina ovih brakova traje dugo, da su srećni i uspešni kako u braku, tako i u svojim karijerama.

Venčanje političara jako je zanimljivo za široke narodne mase, svi vole da pričaju o tome, prognoziraju trajanje braka, ali neosporiva je činjenica da ovi brakovi traju jako dugo.

Svakako neki od poznatijih brakova jesu brak između Aleksandra Vučića i njegove supruge Ksenije. Ksenija je nekadašnja novinarka Pink televizije. Uspeh ovog braka ogleda se u dugom tarajanju i dvema devojčicama koje su upotpunile njihov zajednički život.

Krajem prošle godine u decembru u opštini Novi Beograd odigralo se venčanje između Miloša Aligrudića, poslanika Demokratske stranke Srbije i bivše novinarke Gordane Simonović. Još mnogo je poznatih brakova između novinarki i političara poput braka bivšeg predsednika SR Jugoslavije Zorana Lilića i njegove izabranice novinarke RTS-a Mire Jevtić. Član Socijalističke narodne stranke gospodin Branislav Ivković je 2005. Godine na Dan zaljubljenih obavio je svoje venčanje sa voditeljkom Biljanom Popović.

Nama svakako jedan od najpoznatijih i uspešnih parova je par Jeremić. Nataša Jeremić, tada Lekić je svoju karijeru započela na televiziji ” Politika”,nakon televizije ”Politika”, svoj novinarski uspeh nastavila je na BK TV-u, a poslednjih godina je uspešan urednik jedne od najgledanijih emisija na Radio-televiziji Srbije ”Dnevnik 2”. Venčanje bračnog para Jeremić je bilo 2006 godine u hotelu ”Hajat”, a prvi ples su odigrali uz pesmu ”Njujork, Njujork” Frenka Sinatre. Sigurno je ”Njujork, Njujork” bio izbor jer je Vuk Jeremić baš u Njujorku uz ovu pesmu zaprosio svoju suprugu. Poznata nam je informacija da se Nataša povlači na godinu dana sa RTS-a jer sa svojim suprugom odlazi u njima omiljeni grad Njujork. Vuk Jeremić će zbog poslovnih obaveza narednih godinu dana provesti u Njujorku, u pratnji svoje prelepe supruge.

Venčanje je jedan poseban i srećan čin, pun ljubavi, zato i našim poznatima želimo puno uspeha i sreće u zajedničkom životu!

Categories: Aktuelno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*